Skip to main content

Gemeente Sluis: Inloopspreekuur Ondernemersloket

Gepubliceerd op: woensdag 31 augustus 2022 | 11:29

In september is er iedere maandagochtend tussen 09.00 en 11.30 uur een inloopspreekuur van het Ondernemersloket op het gemeentehuis in Oostburg. De eerste inloopochtend is op maandag 5 september.

Het zomerseizoen loopt ten einde. Een goed moment voor ondernemers om vooruit te kijken. Want wat komt er in 2023 op je af? Gaat er iets veranderen voor jouw bedrijf? Krijg je in 2023 te maken met andere regelgeving? Het Ondernemersloket staat dagelijks klaar voor vragen van ondernemers in gemeente Sluis. In september kun je nu ook iedere maandagochtend tussen 09.00 en 11.30 uur terecht bij het inloopspreekuur van het Ondernemersloket op het gemeentehuis in Oostburg. De eerste inloopochtend is op maandag 5 september.

Eén centraal aanspreekpunt voor àlle ondernemers in de gemeente Sluis
Als ondernemer wil je graag direct en snel kunnen schakelen. Je kunt je vraag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast kun je onze bedrijvencontactfunctionarissen Gerben en Claudia ook rechtstreeks benaderen. 
Gerben bereik je op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via (06) 13 24 62 15.
Claudia bereik je op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via (06) 10 00 73 49.
Liever toch persoonlijk contact? Loop dan binnen op het inloopspreekuur of maak een afspraak.

Ondernemersloket
Als (startende) ondernemer heb je vragen en soms ben je gewoon op zoek naar een goede gesprekspartner. Vragen over een goede vestigingslocatie voor je bedrijf, welke vergunningen je nodig hebt, of je aanspraak maakt op een subsidie, hoe het zit met ondernemen in het buitenland; bij het Ondernemersloket stel je al deze vragen gerust.
Onze bedrijvencontactfunctionarissen Gerben en Claudia staan voor je klaar. Beiden kennen de streek als geen ander en weten wat er speelt. Ze kennen niet alleen de weg binnen de gemeente maar ook daarbuiten. Ze hebben nauw contact met andere overheden, semioverheden en ondernemersverenigingen. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn ze jouw verbindende schakel. Naast vraagbaak deelt het Ondernemersloket informatie over bedrijfsbezoeken, wijzigingen van beleidsregels, wat er speelt in de regio enzovoorts. Het Ondernemersloket informeert ondernemers via facebook, LinkedIn en via de nieuwsbrief ‘Nieuws voor ondernemers’. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..