Hulst: Ondernemers online aan de slag met duurzaamheid

Gepubliceerd op: donderdag 18 november 2021 | 10:05

Er komt veel af op de Hulster bedrijven en ondernemers. De stijgende gasprijs, zonnepanelen op bedrijfsdaken, elektrische bedrijfsbussen, energielabels, energiebesparing, aardgasvrij ondernemen… etc.
Het kan lastig zijn als ondernemer om naast de dagelijkse werkzaamheden te verdiepen in deze verduurzamingsmaatregelen. Daarom organiseert de gemeente Hulst op woensdag 24 november 2021 een online bijeenkomst voor Hulster bedrijven en ondernemers.

Op het programma
Tijdens deze avond komen verschillende sprekers aan het woord. Zij gaan in op de regionale doelstellingen op het gebied van verduurzamen, zoals beperken van fossiele brandstoffen, elektrisch vervoer en energiebesparing. Ook worden de relevante wet- en regelgeving besproken en de verschillende subsidiemogelijkheden voor het verduurzamen van de bedrijven. De insteek is een interactieve bijeenkomst. Er is voldoende ruimte voor het delen van zorgen, suggesties, vragen en ideeën.

Aanmelden
Ondernemers die mee willen doen aan deze online duurzaamheidsbijeenkomst op woensdag 24 november 2021, kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeeuws-Vlaanderen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Zeeuws-Vlaanderen Business Plaza is om ondernemers uit Zeeuws-Vlaanderen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL