sliderfoto

Zeeuwse Evenementen


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0623732494
Adres:
Boulevard de Wielingen 78 - 80
Postcode:
4506JL
Plaats:
Cadzand-Bad


Contactpersoon

Naam:
K.M. Boerman
Emailadres:
info@kbevent.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Zeeuwse Evenementen is gestart in 2014 en heeft een unieke en mooie locatie aan Boulevard de Wielingen in Cadzand Bad. Het is een bedrijf waar milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De elektrische voertuigen die verhuurt worden sluiten dan ook naadloos aan op het DNA van het bedrijf.


Zeeuwse Evenementen biedt op een innovatieve en ontspannen manier transport door de streek. 


Dit met de elektrische golfkar, fiets of lopifit. 


Voor het gebruik van de eleketrische voertuigen zijn er verschillende mogelijkheden:


Losse verhuur: vanuit de locatie Cadzand Bad.


 


Arrangementen: zoals prik je picknick, vang de vis, boerentoer, hap en stap (drive), hop on hof of etc.


Zeeuwse Evenementen is niet alleen de leukste aanbieder van gevarieerde groepsuitjes in Zeeuws Vlaanderen, wij bieden ook complete verzorgde arrangementen aan. 


Onze orginele groepsuitjes staan garant voor plezier en ontspanning. Ideeal voor teambuilding! Zeeuwse Evenementen neemt graag de organisatie uit handen. Door een gevarieerd aanbod van verschillende unieke arrangementen maken we van uw greopsuitje een onvergetelijke dag. 


Shuttledienst: De golfkar is zeer geschikt om in te zetten als shuttle tijdens uw beurs, (trouw)feest, concert, toernooi of ander evenement. In korte tijd kunt u uw mensen veroveren naar de plaats van bestemming. In steden kan men een shuttle bijvoorbeeld inzetten van de parkeerplaats naar het centrumgebied. Met de golfkar als shuttle zult u hoge ogen scoren bij uw publiek. Het is milieuvriendelijk en 100% elektrisch. Het zeker een vervoersmiddel wat uw gasten ontspannen naar de plaats van bestemming brengt.


Beurzen, Events & Hospitality: Naast verhuur en arrangementen is Zeeuwse Evenementen ook betrokken bij de organisatie en coordinatie van beurzen en netwerkbijeenkomsten. Zo zijn we ook betrokken bij de te organiseren events van Business Plaza Zeeuws Vlaanderen. 


Kijk voor meer informatie op www.zeeuwseevenementen.nl of een mail sturen naar info@zeeuwseevenementen.nl

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding