sliderfoto

BMH Advies


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0613483836
Adres:
Australiëweg 22 K
Postcode:
4561 PD
Plaats:
Hulst


Contactpersoon

Naam:
D de Vreede
Emailadres:
info@bmhadvies.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Handel; In ons assortiment vindt u een reeks van geprefabriceerde wanden, toepasbaar voor ieder doeleinde die een industrieel bedrijf zich kan wensen. Wij bieden pasklare oplossingen welke eenvoudig zijn te verplaatsen, uit te breiden, of op andere wijze aan uw toekomstige wensen aan te passen.


Door een compleet programma van wanden en acoomodaties is vrijwel iedere opstelling mogelijk. Ook kan BMH Advies een turnkey oplossing bieden. Denk hierbij aan vloerbedekking, elektra, verlichting, verwarming, airco, epoxy gietvloer, camerasystemen, luchtverversing en noem maar op. Verder bent u verzekerd van snelle levertijden en aantrekkelijke prijzen. Kortom, met BMH Advies zaken doen betekent een optimaal rendement van uw investering.


 


Bouwbegeleiding; bij het creëren van een extra grote ruimte in uw bedrijfshal, d.m.v. prefab wand-, deur en raampanelen.


 


Magazijninrichting; tips & adviezen voor uw bedrijfsinrichting, daar wij al veel kennis opgedaan hebben bij bedrijven in verschillende branches.


 


Uw rechterhand bij al uw uitbreidingen, van kantoren tot cleanrooms, etagevloeren, etc. Om een echt goed beeld te krijgen van al onze werkzaamheden, gelieve een kijkje te nemen op onze website en facebook pagina!


 


 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding