sliderfoto

Simon De Clerck Straight-Line Coach


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
032470235587
Adres:
Dorpsstraat 15
Postcode:
4504 AE
Plaats:
Nieuwvliet


Contactpersoon

Naam:
S de Clerck
Emailadres:
simon.declerck@slbs.eu
Telefoonnummer:
032470235587

Bedrijfsactiviteiten

Na een opleiding hotelschool en -management in België, heb ik 10 jaar in de hotel- en restaurantbranche gewerkt (horeca), waarna ik de stap naar de internationale handel in grondstoffen voor de voedingsindustrie gemaakt heb. Granen, rijst, zaden, peulvruchten, superfoods. 
4 jaar terug ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan en heb een bedrijf opgebouwd dat op vandaag > 15 miljoen euro omzet genereert en een stevige positie in de B2B markt heeft weten te vestigen.
Daarnaast heb ik een eigen voedingsmerk vanaf nul opgestart: design, marktonderzoek, productie, import, distributie, merkregistratie, webshop, internationale uitbreiding, etc... www.chalo.eu 
Onlangs heb ik echter de stap gemaakt naar het coachen, als high-end Straight-Line coach. Met Straight-line coachen komen we tot de kern waarom mensen vaak falen in het behalen van wat voor hun het allerbelangrijkste is. Door hun te laten zien wat ze zelf niet zien of weten. Door hun horizon te verbreden. 
Zowel gevestigde en grote ondernemingen als de eigenaar die aan het roer staat van een mkb help ik door te luisteren, vragen te stellen, dieper te graven, helderheid te bieden en doelen in een zo kort mogelijk tijd te behalen.  
Elke ondernemer zou een coach aan zijn zijde moeten hebben die het volledige potentieel uit hem/haar haalt, zowel wat betreft zakelijke relaties, persoonlijke relaties als op het gebied van vitaliteit/gezondheid. Zonder evenwicht kun je niet blijvend excelleren. 
 
Neem geheel vrijblijvend contact op als jij dit alles naar het volgende level wilt brengen.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding