sliderfoto

Verhaegen & Peijnenburg Netwerk Notarissen


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0117301558
Adres:
Markt 23
Postcode:
4515BB
Plaats:
IJZENDIJKE


Contactpersoon

Naam:
A.P.M. Peijnenburg
Emailadres:
GP@venpnotarissen.nl
Telefoonnummer:
0117301558

Bedrijfsactiviteiten

Welkom bij Verhaegen & Peijnenburg Netwerk Notarissen. Dé Netwerknotaris in IJzendijke, gemeente Sluis.

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Verhaegen & Peijnenburg Netwerk Notarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in IJzendijke.

Wij spreken gewonen mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Verhaegen & Peijnenburg Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding